Kiváló Építési Termék®
az építési minősítési rendszer

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

IGEN! Feliratkozom!
Hírlevél előnézet

Hírlevelünkkel érdekes és hasznos információkat kap majd a Kiváló Építési Termék Építési Minősítő Rendszerrel kapcsolatban!

 

mti_hirfelhasznalo.jpg

 

 

 

IGEN! Feliratkozom!
555
Feliratkozás - IGEN! Szeretnék érdekes, és hasznos információkat kapni a Kiváló Építési Termék tanúsító védjeggyel kapcsolatban!Hírlevélküldés kikapcsolása

Ön jelenleg nincs feliratkozva hírlevélküldő szolgáltatásunkra!
Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevélküldő szolgáltatásunkra, kérjük, jelölje be a fent látható Feliratkozás jelölőt, majd katintson az ÁLLAPOT MENTÉSE gombra!

Ön rendszeresen megkapja a Kiváló Építési Termék tanúsító védjeggyel kapcsolatos információkat, felhívásokat. Első kézből tájékozódhat a Kiváló Építési Termék tanúsító védjegyet érintő minőség- és fogyasztóvédelem aktuális híreiről, eseményeiről.


Az Ön email címe:  Az Ön neve:   Képviselt szervezet:
        


Kérjük, válassza ki, milyen formátumban szeretné a levelet megkapni:
     HTML   ElőnézetElőnézet
     Text   ElőnézetElőnézet
Vemod News Mailer 1.2.12
© 2008, Veinge musik och data. All rights reserved
© 2020 Kiváló Építési Termék
A Kiváló Építési Termékź tanúsító védjegy legfőbb erkölcsi tartalmát és szakmai súlyát az adja, hogy a rendszert maga az építőanyag gyártók közössége hozza létre és m6ködteti állami szervezetek egyetértésével és támogatásával. A Kiváló Építési Termékź tanúsító védjegy megszerzése és használatának folyamatos ellenőrzése garanciális előnyt jelent az építési beruházások megvalósulásánál, az épület üzemeltetésében és értékállóságának biztosításában egyaránt.