Kiváló Építési Termék®
az építési minősítési rendszer

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

IGEN! Feliratkozom!
Hírlevél előnézet

Hírlevelünkkel érdekes és hasznos információkat kap majd a Kiváló Építési Termék Építési Minősítő Rendszerrel kapcsolatban!

 

mti_hirfelhasznalo.jpg

 

 

 

2016-ban 9994 új lakás épült, 31%-kal több, mint egy évvel korábban Nyomtatás E-mail
2016-ban 9994 új lakás épült, 31%-kal több mint egy évvel korábban. A kiadott lakásépítési engedélyek és az új lakások építésére vonatkozó egyszerű bejelentések együttes száma 31.559 volt, ami több mint két és félszerese a 2015. évinek – írj a Központi Statisztikai Hivatal friss közleménye. A lakásépítések számának jelentős emelkedése az elmúlt év fontos pozitív változása volt. A lakásállomány megújításához évi 40 ezer lakás felépítése lenne szükséges, így ezt a trendet fontos fenntartani, megerősíteni.

A 2016 során bevezetett intézkedések – elsősorban az áfakedvezmények és a CSOK – egyértelműen pozitívan befolyásolták lakásépítéseket számának növekedését. A lakásállomány minőségi megújítását szolgáló megfelelő mennyiségű és minőségű lakásépítés eléréséhez és hosszú távú fenntartásához szükségesnek tartunk néhány további intézkedést. A Társaság a Lakásépítésért, Lakásfelújításért Egyesület összhangban az ágazat szereplőivel többször tett javaslatot ennek érdekében arra, hogy az új akások adásvételéhez kapcsolódó kedvezményes áfa fenntartása kapjon legalább 10 éves szándéknyilatkozatot. Szerencsésnek tartanánk, ha a kormány a csok-rendelet fenntartását is vállalná legalább egy szándéknyilatkozattal minimum 10 évig.

 

 

 
Következő >
© 2018 Kiváló Építési Termék
A Kiváló Építési Termékź tanúsító védjegy legfőbb erkölcsi tartalmát és szakmai súlyát az adja, hogy a rendszert maga az építőanyag gyártók közössége hozza létre és m6ködteti állami szervezetek egyetértésével és támogatásával. A Kiváló Építési Termékź tanúsító védjegy megszerzése és használatának folyamatos ellenőrzése garanciális előnyt jelent az építési beruházások megvalósulásánál, az épület üzemeltetésében és értékállóságának biztosításában egyaránt.