Kiváló Építési Termék®
az építési minősítési rendszer

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

IGEN! Feliratkozom!
Hírlevél előnézet

Hírlevelünkkel érdekes és hasznos információkat kap majd a Kiváló Építési Termék Építési Minősítő Rendszerrel kapcsolatban!

 

mti_hirfelhasznalo.jpg

 

 

 

kivet_newsletter.jpg

A Kiváló Építési Termék tanúsító védjegy legfõbb erkölcsi tartalmát és szakmai súlyát az adja, hogy a rendszert maga az építõanyag gyártók közössége hozza létre és m6ködteti állami szervezetek egyetértésével és támogatásával.

A Kiváló Építési Termék tanúsító védjegy megszerzése és használatának folyamatos ellenõrzése garanciális elõnyt jelent az építési beruházások megvalósulásánál, az épület üzemeltetésében és értékállóságának biztosításában egyaránt.


  Védjegyregiszter   Fõoldal  


article thumbnail

2016-ban 9994 új lakás épült, 31%-kal több, mint egy évvel korábban

2016-ban 9994 új lakás épült, 31%-kal több mint egy évvel korábban. A kiadott lakásépítési engedélyek és az új lakások építésére vonatkozó egyszerű bejelentések együttes száma 31.559 volt, ami több mint két és félszer [ ... ]

article thumbnail

Bevált a giccsadó Óbudán

Giccsadót vezetett be tavaly Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a kerület építésügyi szempontjait figyelmen kívül hagyó építkezőkkel szemben. A kerületi főépítész véleménye alapján eddig 61 építtetőt fenyegetett az adó befizet&ea [ ... ]

article thumbnail

Már a 300 m2-nél nagyobb alapterületű lakóépületeknél is elég az egyszerű bejelentés

Az Országgyűlés 2017. március 21-án elfogadta a Kormány előterjesztését az egyszerű bejelentés körének bővítésére és az építésügy területén érvényesítendő további bürokráciacsökkentésre vonatkozóan az &eac [ ... ]


Amennyiben a hírlevél küldéssel kapcsolatban szeretne rendelkezni, az alábbi linkre kattintva módosíthatja beállításait, vagy akár ki is kapcsolhatja a levélküldést. Kérjük, ügyeljen arra, hogy amennyiben továbbítja a levelet, az alábbi linket mindenképpen törölje ki, nehogy mások az Ön feliratkozási beállításait módosíthassák!

 

Adatmódosításhoz, le- ill. feliratkozáshoz kérjük, kattintson ide

ˆ 2012 Kiváló Építési Termék

© 2020 Kiváló Építési Termék
A Kiváló Építési Termékź tanúsító védjegy legfőbb erkölcsi tartalmát és szakmai súlyát az adja, hogy a rendszert maga az építőanyag gyártók közössége hozza létre és m6ködteti állami szervezetek egyetértésével és támogatásával. A Kiváló Építési Termékź tanúsító védjegy megszerzése és használatának folyamatos ellenőrzése garanciális előnyt jelent az építési beruházások megvalósulásánál, az épület üzemeltetésében és értékállóságának biztosításában egyaránt.